Bejelentkezés

Tisztelt Látogató!

Cégünk története 2003-ban indult. Akkor még Racs Rajmund egyéni vállalkozóként és elsősorban a Hofmann Kft. szervizpartnereként, műszaki vizsgasorok és futóműállító berendezések telepítésével foglalkoztam. Elektronikai és számítástechnikai ismereteimnek és nem utolsó sorban nagy ambíciómnak köszönhetően már a kezdetektől készítettünk műszaki vizsgasorokhoz kiegészítőket, mint rádiós pedálerőmérő, fékpadvezérlő elektronika, diagnosztikai mérőszoftver. Az évek során folyamatosan újabb és újabb fejlesztéseink voltak.

2009-től már Kft. formában működtünk, saját alkalmazottakkal és több külsős szervizpartnerünkkel folyamatosan növeltük piaci jelenlétünket. 2010-től már saját tervezésű és gyártású fék és lengéscsillapító mérő mechanikával kínáljuk személy és tehergépjármű vizsgasorainkat, melyeket robusztus kivitel, megbízható működés jellemez a kezdetektől. Ezt misem bizonyítja jobban, mint hogy a mai napig nem volt egyetlen garanciális meghibásodás sem az általunk gyártott mechanikákkal vagy vezérléssel kapcsolatban. Tevékenységünk folyamatosan kiszélesedett valamennyi garázsipari területre. Mára számtalan beszállító termékeit értékesítjük és szervizeljük villáskulcstól a legkorszerűbb futóműállítón át emelőkig, gumis gépekig.

Berendezéseink a magánvállalkozásokon túl működnek Vízműnél, Posta Autónál, Volántársaságnál, Állami hivatalnál és számtalan egyéb helyszínen. Több vizsgasorunkat használják Szlovákiában és van partnerszervizünk már Ausztriában is.

Több viszonteladói partnerünk is segíti berendezéseink értékesítését, amiért cserébe korrekt árakat biztosítunk részükre, kiváló minőségű kiszolgálást partnereik részére.

Ha további kérdése van cégünket illetően, keressen minket bizalommal.

Reméljük hamarosan Önt is partnereink között tarthatjuk számon.

 

Racs Rajmund
ügyvezető

Copyright © 2003-2015. All Rights Reserved.